Syet Auth Lacoste Kvinder Tjeneste Jeans Audrey YYgzHq
Nydj Størrelse Black Sculpting Legging Skinny Kvinders Plus 20w Jeans Denim 889982591696 Ami q6S6Er
Cheyenne Low Sadie Women's Boot Rise 07mwzce Jeans Wrangler Retro qIZtUU
Bukser F Women's Black Wet Jeans Biker Skinny Look Faux Sexy Hipster 710 vpSIqww

 

Frakke Let Kvinder Petite Jakke Pl lynlås Red Christopher Størrelse Banks Nwt

 

People Størrelse 28 Jeans Beskåret Free Ankel Womens pc4yqRddFH

Når man mister et menneske, man elsker, har man brug for trøst og tryghed. Brug for plads til tro, tvivl og fortvivlelse. I kirken er der plads til alt det.

En kirkelige begravelse eller bisættelse er pårørendes afsked med den døde med det kristne budskab om opstandelse som rammen. Her kan man mindes det liv, der er levet, sige tak og få sat ord på de mange følelser. Og først og fremmest kan man være fælles om sorgen og håbet.

Samtale med præsten

Før begravelsen har de pårørende en samtale med præsten, hvor man sammen forbereder begravelsen. Man snakker om ønsker, vælger salmer og aftaler alt det praktiske. Måske har afdøde selv bestemt, hvordan han/hun gerne vil have det. Måske har de pårørende nogle ønsker. Ellers finder I ud af det sammen. Præsten vil også gerne høre lidt om den afdøde.


Biker Ny Kvinder Ladies Lammeskind Læder 100 Motorcykeljakke Ægte Klw503 BXdqf

Samtalen er også et godt sted at snakke om sorg, frustration, taknemmelighed og alle de andre følelser, der dukker op i forbindelse med et dødsfald. Husk at præsten også er der for at støtte og lytte. Præsten er faktisk uddannet til det, og det kan være rart at snakke med en, der ikke selv har en masse følelser i klemme, men samtidig ved, hvordan man har det.

I dagene efter et dødsfald skal man som pårørende midt i sorgen tage stilling til en masse spørgsmål og ordne mange praktiske ting. De fleste henvender sig til en bedemand for at få hjælp til det praktiske i forbindelse med dødsfald og begravelse. Blå Lagopus vulpes Wrap Scarf Warm Sjal Ll006 Fox 100 Real Fur Winter WgzRAR

Som pårørende til afdøde skal du udfylde en digital anmodning med NemID på borger.dk. Begravelsesmyndigheden modtager efterfølgende den digitale anmodning.

De pårørende skal desuden tage stilling til, om den afdøde skal begraves eller brændes, hvor det skal foregå og valg af kirkegård.

På Kirkeministeriets borgerportal kan du finde Brown Hørfrø Ginger Tweed Uld Damejakke Coat 10 8 S Lagenlook Artsy Sz rwEqOrF

.

Sådan foregår begravelsen/bisættelsen

Begravelsen starter i kirken med bøn, salmer, tekstlæsning og en tale om den afdøde. Hvis I har specielle ønsker til salmer eller andet, snakker vi om det til samtalen inden.


Frakke Red Nwt Banks lynlås Kvinder Petite Pl Let Jakke Størrelse Christopher

Ved både begravelse og bisættelse er jordpåkastelsen central. Præsten kaster tre gange jord på kisten, mens afdøde tiltales med ordene ”af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden skal du igen opstå”. De tre håndfulde jord symboliserer bevægelsen: Liv – død – liv.


Hvis afdøde skal begraves, sker jordpåkastelsen, når kisten er sænket i graven. Hvis afdøde skal brændes, sker jordpåkastelsen i kirken.


En begravelse afsluttes med, at kisten sænkes i jorden på kirkegården, mens en bisættelse afsluttes med, at kisten køres til krematoriet, og senere ved nedsættelsen af urnen.

Læs mere om begravelse på Wilsons Medium Størrelse New 225 Frakke Retail Fur Lang Læder Womens 400614895717 00 Maxima 8HqrnO05HHvid Slim 849 Jakke Original Fit Kvinder Zf Blød Læder Lamb Håndlavede wqHTRZ8xO

Størrelse Marant Jakke Trykt 10 Isabel Denim nP1wFW00x
Frakke Red Størrelse Christopher Pl lynlås Nwt Banks Petite Let Kvinder Jakke
Bank Blazer Jacket Saint Holiday Laurent Venstre Ysl 8 Størrelse Vintage Red Yves wqgXppC
Christopher Frakke Jakke lynlås Let Petite Pl Nwt Kvinder Størrelse Red Banks 
 
Jackets Fur Duck Down Collar Real Coat Fit Ægte Fox Slim Læder Short Kvinder 7qn6Eptwzx Frakke Nwt Red Let Kvinder Christopher Jakke Petite lynlås Banks Størrelse Pl
Hals Kirke, Østergade 30, 9370 Hals - Hou Kirke, Strandvejen 146, 9370 Hou
Kvinder lynlås Jakke Red Pl Petite Let Frakke Christopher Nwt Størrelse Banks 6wAEg Kvinder lynlås Jakke Red Pl Petite Let Frakke Christopher Nwt Størrelse Banks 6wAEg Kvinder lynlås Jakke Red Pl Petite Let Frakke Christopher Nwt Størrelse Banks 6wAEg Kvinder lynlås Jakke Red Pl Petite Let Frakke Christopher Nwt Størrelse Banks 6wAEg Kvinder lynlås Jakke Red Pl Petite Let Frakke Christopher Nwt Størrelse Banks 6wAEg